Vi har 4 resultat
Sortera efter:
Stuga 628 i Göteborg, Sverige
Denna stuga har idag haft 8 besökare!

Göteborg 628 - Underbart belägen stuga i Göteborgs skärgård

4,75 / 5 Se omdömen
5
25 m
9190 SEK
Husdjur ej tillåtet
57
m2
4,75 / 5 Se omdömen
5
25 m
9190 SEK
Stuga 2517 Göteborg - Sverige
Denna stuga har idag haft 1 besökare!

Göteborg 2517 - Fin stuga i Göteborgs södra skärgård

5
500 m
8790 SEK
Husdjur ej tillåtet
84
m2
5
500 m
8790 SEK
Stuga 1772  Göteborg - Sverige
Denna stuga har idag haft 1 besökare!

Göteborg 1772 - Havsnära och charmig lägenhet med hög standard

4
100 m
11680 SEK
Husdjur ej tillåtet
120
m2
4
100 m
11680 SEK
Lägenhet 1957 i Göteborg - Sverige
Denna stuga har idag haft 1 besökare!

Göteborg 1957 - Lägenhet i centrala Göteborg nära Avenyn

5
Kategorier:
12470 SEK
Husdjur ej tillåtet
100
m2
5
Kategorier:
12470 SEK

Om Göteborg i Sverige

 OBS! För fler stugor i närheten av Göteborg, besök Bohuslän eller Västergötland 

Skall ni hyra en stuga kring Göteborg så vänta er en omgivning som präglas av västkusten i Sverige, med skärgårdens alla kobbar och skär. Se småbåtshamnar och öar som pryds av charmiga stugor och båthus, en idyll i havets tecken. Ät skaldjur och flanera på Göteborgs gator bland uteserveringar och shopping, med ett myller av storstadsmiljö och turistattraktioner.

Med närmare 1 miljon invånare är Göteborg den näst största staden i Sverige, endast Sveriges huvudstad, Stockholm är större.

Göteborg är en relativt ny valmöjlighet hos oss bland de stugor och lägenheter som går att hyra. Göteborg gränsar ut mot Västkusten och omges av Bohuslän, där har vi en större etablering för uthyrning av stugor.


Göteborgs stad

Göteborg är som allra bäst under sommaren med alla härliga uteserveringar och varma friska havsvindar. Spatsera utmed Avenyn, stanna till på något fint ställe för en bit mat eller ta en fika på något trevligt café. I Feskekôrka kan ni köpa dagsfärsk fisk och skaldjur att tillaga i er stuga. Givetvis finns många restauranger där ni kan köpa en god skaldjursplatta. Göteborg är en stor stad och erbjuder shopping, museer och aktiviteter för alla smaker.

Göteborg har trots sin storlek ett lite lugnare och skönare tempo än exempelvis Stockholm


Göteborgs skärgård

Skall ni hyra en stuga i Göteborgs skärgård så tar ni er till stugan via broförbindelse till ön om det finns. Annars är det via färja eller skärgårdsbåtar ni tar er till er stuga. Har stugan en båt eller om båt går att hyra i närheten så kan ni ta er runt på egen hand, fiska och besöka salta bad, obebodda öar och skär.

Skärgården i Göteborg bjuder på en riktigt Svensk västkustupplevelse. Ta er runt med hjälp av skärgårdsbåtar och de olika skärgårdsturerna som avgår från Göteborgs hamn. I Göteborgs skärgård kan ni besöka små trevliga gästhamnar med sjöbodar, stugor, handel och restauranger.  Prova på havsfiske, krabbfiske, åk ribbåt eller njut av en rofylld dag i en kajak. 


Att göra när ni hyr en stuga i Göteborg

Här listar vi några turistattraktioner som vi rekommenderar er som hyr en stuga i Göteborg.

Nöjesparken Liseberg

Skall ni hyra en stuga nära Göteborg och har barn så är Liseberg ett självklart turistmål. Denna nöjespark väldigt centralt och erbjuder mängder av åkattraktioner för alla åldrar. Liseberg är Sverige och nordens största nöjespark.

Universeum

Universeum är ett vetenskapscentrum som ligger alldeles intill Liseberg. Här möts ni av många intressanta avdelningar, allt från tropiska djur till spännande utställningar.

Maritiman i Göteborgs hamn

Skeppsmuseum Maritiman ligger i Packhuskajen och erbjuder turister spänning, nya upptäckter och äventyr. Här får ni besöka olika fartyg och ubåtar där ni kan lära er om historien bakom dessa.

Göteborgs botaniska trädgård

Göteborgs botaniska trädgård odlas ca 16 000 olika växter och denna trädgård har hela två stjärnor i Michelinguidens turistguide. Här kan ni strosa runt bland växtrikets fantastiska skapelser, i regnbågens alla färger och oändligt med former. 

Paddan i Göteborg

En populär turistattraktion är att ta en sightseeingtur med Paddan som går genom Göteborgs kanaler. Där berättar guiden bland annat om Göteborgs historia, olika byggnader som ni passerar och tipsar om intressanta aktiviteter ni kan göra i staden.

Relaterade artiklar för Göteborg

04-03-2024

De flesta vet att man får tjäna 50 000 kr skattefritt på att hyra ut sin stuga. Men hur fungerar det? Här förklarar din stugförmedling hur du skall deklarera din uthyrning samt vilka avdrag och regler som gäller. Detta är en komplett och enkel guide för dig som hyr ut ett boende, både permanentboende och fritidshus. Denna artikel är granskad av Skatteverket.

Läs mer...