För oss fanatiska hundägare är det en självklarhet att vår fyrbente familjemedlem skall följa med på semestern. När vi letar semesterboende i Sverige så måste vi någonstans acceptera att inte alla tillåter hund i sina stugor av olika anledningar. På vår stugförmedling så får husägaren fritt välja ifall de tillåter husdjur i sin stuga. Vi har därför gjort det så lätt som möjligt för oss hundägare att hitta ett passande boende här i Sverige. I kategorin ”Stugor med hund” har vi listat alla stugor ni kan hyra där hunden är välkommen. Vi hoppas att det uppskattas och önskar alla koppelhållare med fyrbenta följeslagare en underbar stugsemester i Sverige. Klicka här för att se våra stugor där hunden är välkommen!

När ni är inne på kategorin Stugor med hund så kan ni givetvis fortfarande använda alla övriga filtrerings möjligheter då ni söker stugor, välja i vilken del av Sverige ni vill tillbringa semestern, från Lappland i norr till Skåne i söder. Under ”Avancerad sökning” kan ni välja ytterligare önskemål för stugan - att den skall ha bastu, båt eller liknande.

Läs även: Resa med hund i Sverige


- Nedan har jag plockat ut några favoriter dit jag gärna skulle ta med min dvärgschnauzer Filippa och labradoodelen Jesper.


Stuga 2063 i Hälsingland

Stuga som har charm i en väldigt rogivande och lummig omgivning i Hälsingland. I denna stuga känns det som att vi kan koppla av i dubbel bemärkelse. Hundarna kan ta av sig kopplet och jaga pinnar medan husse kan koppla av med en öl vid grillen på stugans altan. Det känns inte som att man kan komma närmare en idyllisk sommar i Sverige än det här. Denna stuga kan garanterat bjuda på många sköna kvällsdopp och mysiga skogspromenader.

Bild på stuga 2063 i Hälsingland

Personantal: 5
Pris: Mellan 3750 kr och 4250 kr per sommarvecka 2018
Besök stuga 2063 i Hälsingland


Stuga 61 i Västergötland

Närmare vattnet än så här är det svårt att komma. Här kan man sitta på altanen med full uppsikt över hundar och barn som fiskar eller plaskar i vattnet. Det är utan större ansträngning man kan kasta pinnar för hunden att hämta i vattnet direkt från sin plats i solen. Stugan är omgiven av Västergötlands lummiga skog och här kan ni ta spännande promenader kring hagar med betande får och hästar.

Bild på stuga 61 i Västergötland

Personantal: 4
Pris: 8140 kr per sommarvecka 2018
Besök stuga 61 i Västergötland


Stuga 2005 i Härjedalen

Vad vore en sommar utan en tur till fjällen? Denna stuga ligger i Härjedalens fjällvärld. En stuga i ett perfekt läge för fina vandringsturer varvat med lugnt fiske och fina kvällar runt lägerelden. Hundarna verkligen älskar att nosa runt i terrängen på fjället och att det är lite svalare i fjällvärlden har inte de något emot. Att boendet har en fantastisk utsikt lär nog mest gynna oss koppelhållare och ge en riktig guldkant på tillvaron.

Utsikt från stuga 2005 i Sverige

Personantal: 6
Pris: 6810 kr per sommarvecka 2018
Besök stuga 2005 i Härjedalen 


Stuga 2281 i Höga Kusten

Här bor ni i en stuga långt ute i Ångermanlands vackra natur, med flera kilometer till närmsta granne så kan ni uppleva den verkliga tystnaden. Gården har stora gräsytor och två hus som ingår i när ni hyr stugan, perfekt för två familjer. Vill ni att tystnaden skall avta en aning så erbjuder Höga Kusten många fantastiskt fina platser. Här hittar ni några riktigt bra tips på utflyktsmål i Höga Kusten: 5 pärlor i Höga Kusten

Hyr denna stuga i Höga Kusten

Personantal: 10
Pris: 3750 kr per sommarvecka 2018
Besök stuga 2281 i Höga Kusten 


Tack för alla fantastiska bilder som Dvärgschnauzergruppen på facebook har bidragit med till denna artikel. Nedan ser ni snuzzar på semestrar i Sverige.

Bilder