Stugor åt företag

Skall ert företag komma och arbeta i Sverige eller ska ert Svenska företag göra ett arbete på annan ort? Då ska ni hyra ett eget boende åt era arbetare, det är ett väldigt prisvärt och trevligt alternativ till hotell och vandrarhem.

Incoming Center of Scandinavia AB erbjuder boende i privata stugor, hus och lägenheter i hela Sverige, för både kortare och längre vistelser. Hos oss får ni personlig service och vi finns här för er både före, under och efter er vistelse.


Personlig service

När vi får in er förfrågan så går vi först igenom våra stugor, hus och lägenheter för att se om vi har ett boende åt er. Skulle vi inte ha något lämpligt boende i vår databas. Då söker vi bland alla våra kontakter och samarbetspartners. Vid långtidshyra försöker vi alltid att förhandla ner hyran så ni får ett så förmånligt pris som möjligt.


Kontakta oss för en offert

Inga konstigheter, ring er kontaktperson Michael Dertnig på +46(0) 21-495 15 45 eller kontakta honom via vårt kontaktformulär. Meddela vart ni ska arbeta, personantal, period och eventuellt övriga önskemål. Då återkommer vi med en offert på ett lämpligt boende.

Titta gärna runt innan och se ifall ni hittar ett boende som matchar era önskemål med hjälp av vår användarvänliga sökmotor. Ta hjälp av våra avancerade sökning för att filtrera efter olika kriterier, ni kan exempelvis ange aktuell stad i rutan för frisök eller bocka i internet ifall det är ett krav. Vid kortare vistelse, upp till 4 veckor går det givetvis att boka direkt via stugans kalender.


Publicerad:   av