Artiklar om Sverige

10-10-2018

Det är otroligt fint och rogivande att vandra i en bokskog i södra Sverige. I bokskogen möts man av fågelsång, ringlande promenadstigar, lummig grönska med solstrålar som letar sig igenom det täta lövtaket. Perfekt för alla er som hyr en stuga på vår stugförmedling, speciellt under våren och hösten. 

Läs mer...
29-08-2018

Napp! Under hösten är många fiskar som mest på hugget. Det är perfekt för en härlig fiskesemestern med nära och kära. Men det finns regler också som är viktigt att följa. Här har vi samlat grundläggande information för er som vill fiska havsöring i Sverige. 

Läs mer...
30-05-2018

Fina bilder är viktiga för dig som hyr ut din stuga genom vår stugförmedling. Passa på nu i sommar att ta riktigt fina bilder som förmedlar den där rätta sommarkänslan. Visa upp ditt smultronställe från sin bästa sida. Vi har gjort en liten fotoguide där ni kan få tips och idéer.

Läs mer...
23-04-2018

För oss fanatiska hundägare är det en självklarhet att vår fyrbente familjemedlem skall följa med på semestern i Sverige. På vår stugförmedling har vi genom kategorin Stugor med hund” gjort det enkelt att hitta stugor som där hunden får följer med.

Läs mer...
26-03-2018

Vi hör mycket gott om Karlskrona. Det är tack vara trevliga sevärdheter, fina badplatser, vandringsleder och natur som Karlskrona har fått sin populäritet bland turismen i Sverige. Karlskrona är upptagen på Unescos världsarvslista tack vare att det är en väldigt välbevarad örlogsstad. Hyr ni en stuga i Blekinge hos vår stugförmedling så är Karlskrona ett givet utflyktsmål. 

Läs mer...
21-02-2018

Funderar ni över hur ni reser till Öland och hur ni enklast tar er från stugan och runt till olika sevärdheter? Här har vi samlat bra information till alla turister som skall spendera sin semester på populära Öland, den näst största ön i Sverige. 

Läs mer...
06-02-2018

Nu är det inte långt kvar till Påsk i Sverige. Ta tillfället i akt och spendera er ledighet kring denna högtid tillsammans med nära och kära. Hyr en trevlig stuga hos vår stugförmedling till Påsklovet vecka 14.

Läs mer...
18-01-2018

Ystad är en populär och charmig stad i södra Sverige som besöks av många som hyr en stuga i Skåne genom vår stugförmedling. Här tipsar vi om trevliga aktiviteter för barnfamiljer som skall spendera sin semester i eller i närheten av Ystad. 

Läs mer...
05-12-2017

Med en magisk känsla för vi våra blickar mot skyn och fascineras över det skådespel av ljus som utspelas. I Sverige finns chansen för att få se norrsken och chansen ökar ju längre norrut i Sverige du hyr en stuga. I denna artikel kan du läsa allt som är värt att veta om detta fenomen. 

Läs mer...
13-11-2017

För alla er som älskar att fiska i Sverige så finns givetvis möjligheten även under er semester vintertid. När ni hyr en stuga om vintern och isen har lagt sig över Sverige så kan ni passa på att prova vinterfiske. Det är en väldigt trevlig aktivitet och ni kan antingen fiska med pimpelspö eller med angeldon.

Läs mer...
23-10-2017

Ute efter en stuga i Sverige? Klart du skall hyra en poolvilla tillsammans med nära och kära till sommarens semester. Här har vi tagit fram gästernas favoriter över de bästa poolvillorna i Sverige. Du hittar samtliga till uthyrning på vår stugförmedling. Det som lockar gästerna att hyra dessa stugor är givetvis poolen, läget och...

Läs mer...
09-10-2017

Vi vet att det finns gäster som är i behov av internet på sin dator och surfplatta under semestern i Sverige, men har endast internetuppkoppling på mobilen. Då många stugor inte har internet så kommer här en guide hur du enkelt delar ut mobilens internetuppkoppling till övrig utrustning. Surfa lugnt i din stuga från oss!

Läs mer...
25-09-2017

Skall du hyra en fjällstuga tillsammans med nära och kära i vinter, eller kanske till nästa sommar? Här har vi tagit fram gästernas favoriter över de bästa fjällstugorna i Sverige. Det som lockar är attraktiva lägen och natursköna omgivningar med gott av aktiviteter.

Läs mer...
12-09-2017

I Sverige är det populärt med lingon, den syrliga smaken bryter av sälta på ett bra sätt och lingonens skarpt röda färg ger maträtten färgklick. För att lingonen skall växa bra krävs en halvskuggig plats med lite sur och fuktig jordyta. Dessa förhållanden hittar du i...

Läs mer...
04-09-2017

Nu i september är det högsäsong för kantareller runt om i Sverige, en svamp som är både god och enkel att hitta för oss amatörer. Passa på när ni hyr en stuga att ge er ut i Sveriges fina skogar, piffa till middagen med färsk nyplockad svamp. Här kommer våra tips på vart ni skall leta och hur ni tar hand om kantarellerna på bästa sätt. 

Läs mer...
28-06-2017

Vi som driver denna stugförmedling är uppväxta och bor mitt i Höga Kustens vackra landskap. Vi vill passa på att bjuda på lite tips till alla er som skall hyra en stuga i Höga Kusten, ÅngermanlandMedelpad eller har vägarna förbi området under er semester i Sverige.

Läs mer...
26-04-2017

Bland de som hyr en stuga på Västkusten i Sverige så är det populärt att fiska krabba. Krabbfiske är ett enkelt och roligt fiske som varken kräver dyra redskap eller någon större erfarenhet. Här berättar vi hur ni fiskar krabba efter Bohuslän, Västergötland och Hallands kustlinje.

Läs mer...
14-03-2017

Lofsdalen är en av Härjedalens populäraste skidorter för barnfamiljer. Vill ni avnjuta en skön skidsemester i Sverige med mycket aktiviteter, härliga skidspår och backar så är Lofsdalen något för dig. Här kan ni läsa om ett urplock av alla de aktiviteter som Lofsdalen erbjuder till turister. 

Läs mer...
09-02-2017

Skall ni hyra en stuga vintertid och är intresserad av Dalarnas fjällvärld så är Idre fjäll något för dig. Det är en av de populäraste skidanläggningarna i Sverige dit tusentals turister söker sig varje år. Idre fjäll bjuder er på 40 pister, över 8 mil skidspår, sveriges brantaste skidbacke och mängder av spännande aktiviteter. 

Läs mer...
20-12-2016

Julens magiska tid stundar i Sverige, en balansgång mellan julstress och julmys sprider sig i hus och hem. Läs om traditionen här i Sverige och titta in hos oss på en julafton i stugan. 

Läs mer...

Senast bokade stugor

Stuga 1185 i Härjedalen - Sverige

Härjedalen 1185

Pris från: 5790 SEK per vecka
Stuga 2304 Härjedalen - Sverige

Härjedalen 2304

Pris från: 5450 SEK per vecka
Ombyggd lada till en lyxig lägenhet i Dalarna

Dalarna 2086

Pris från: 14990 SEK per vecka
Villa 2362 Småland - Sverige

Småland 2362

Pris från: 15750 SEK per vecka