För husägare

hyr ut din stuga genom oss

Hyra ut stugan?

Om du har ett boende av något slag som du inte nyttjar alla veckor om året. Kanske en liten sommarstuga på landet, en lägenhet i storstan eller en villa i skärgården som du besöker lite sporadiskt men som står tomt resten av året. Då föreslår vi att du ska hyra ut bostaden till turister och tjäna pengar under de veckor som boendet annars bara står tom. Det är många gäster som besöker Sverige årligen och allt fler börjar få upp ögonen för att göra något roligt och unikt av sin semester istället för att tillbringa den i ett hotellrum.

Det finns flera olika sätt att annonsera ut din bostad, bland annat tidningar, kataloger och många andra hemsidor. Många kräver att du binder upp större delen av sommaren eller vill ha betalt för din annonsplats. Där skiljer sig vår affärsidé, hos oss är det helt gratis för dig att delta, det är gästen som betalar vår provision. Du får dessutom fritt nyttja ditt fina hus själv eller ta emot egna bokningar från andra håll för att få din stuga uthyrt så mycket som möjligt. Givetvis vill vi att du håller oss uppdaterade och berättar för oss när det är upptaget så vi kan hålla vår hemsida aktuell. När vi får in en bokning på din stuga så kontaktar vi dig och frågar om stugan fortfarande är ledig och om du vill hyra ut. Sen ordnar vi med allt det formella, så som ingång i avtal, utskick av information, utlandsfakturering och utbetalning till er.

Gå med redan idag! Klicka på Lägg in din stuga
Läs artikeln: Stuguthyrning och dess fördelar

Nå hyresgäster från hela världen till er stuga

Hur långt når er stuga hos oss?

Vi marknadsför givetvis din stuga i Sverige och de nordiska länderna. Utöver det så översätter vi beskrivningen av din stuga till Tyska och Engelska. Men engelska sidan når du större delarna av EU och världen, de flesta som reser söker just på engelska. Den tyska översättningen annonseras ut i Tyskland, Österrike, Schweiz, Belgien, Luxemburg, Liechtenstein och andra tysktalande platser. Hos oss når du en marknad som är betydligt större än om du lägger ut en annons här i Sverige.

Vi står även till tjänst och medlar om gästen har frågor eller funderingar och du på grund av språkbarriären har svårt att förstå. Vi finns även här för er om det uppstår några problem där tolkning behövs. 


Stuguthyrning i Sverige - Svensk stugförmedling

Er stuga hos vår stugförmedling

Incoming Center of Scandinavia är ett familjeföretag med hjärtat i Norrland och Höga Kusten. Vi har varit verksamma ända sedan 2001 och har genom åren varit med om det mesta, så vi svarar gärna på frågor som du har gällande din uthyrning. Vi kan exempelvis ge förslag på en lämplig hyra och förse dig med trespråkiga dokument så som depositionskvitto och allmänna information som ni kan lägga fram åt gästerna. Inga konstigheter, tillsammans med våra husägare så jobbar vi mot ett gemensamt mål, att hyra ut så många veckor som möjligt där vi ser till att gästerna får en trevlig vistelse.

Även om du har en privat annons på andra sidor, så kan du ändå vara med hos oss. Vi tror på enkelhet och vi hjälper gärna till med marknadsföringen av din stuga. Vi gör det bekvämt för dig - ordnar med det formella, såsom utlandsfakturering, ingång i avtal, ser till så gästerna får vägbeskrivning mm. Vår affärsidé bygger på att det är kostnadsfritt för dig att hyra ut genom oss. Kostnaden för våra tjänster läggs på utpriset, på så vis undviker vi även att det tillkommer dolda kostnader för gästerna. 

När vi får in en bokning på ditt hus, så får du direkt ett mail med info om gästerna och frågan om du vill hyra ut den aktuella vecka, du får fritt tacka ja eller nej till bokningen. Det enda vi kräver är att du gör ditt bästa för att hålla oss uppdaterade med dina egna upptagna veckor, detta för att hålla en så hög servicenivå som möjligt gentemot våra gäster. 

Läs även: 
Tips till våra husägare 
Omdömen från husägare