Lägg in din stuga

Hyr ut din stuga hos oss, få mer klirr i kassan

Hyr ut hos oss! Det är enkelt att hyra ut genom oss. Du lägger in din stuga, hus eller lägenhet genom att klicka på knappen nedan. Då kommer du till ett frågeformulär där du får knappa i dina faciliteter och information som kan vara intressant om ditt boende. Om det är något du inte vet eller måste kolla upp så går det fint att komplettera med det i efterhand.

Vill vi få in bilder via mail för att se till att de optimeras i bästa storlek och format. Vi kontaktar dig när vi fått in formuläret så ordnar vi det samt svarar på eventuella frågetecken. Har du redan bilderna redo så kan du skicka dem till: bilder@sverigestugor.se - Det går bra att du skickar via t.ex.https://wetransfer.com om ditt mailprogram har begränsningar. 


 • INGA BINDNINGSTIDER
  Fritt att tacka ja eller nej för varje enskild bokning. Läs mer...
 • GRATIS ATT HYRA UT
  Det är helt gratis för dig att ha med din annons på våra hemsidor, våra gäster betalar för vår service.
 • ÖKAD TRYGGHET
  Alla gäster ingår ett hyresavtal. Du får dessutom betalt i förskott och vi tar valutarisken. Läs mer...
 • PERSONLIG SERVICE
  Vi finns här för er, ni kan alltid nå oss på 070-267 46 33 när några funderingar dyker upp. Läs mer...
 • NÅ UT TILL EUROPA
  Vi översätter och marknadsför din stuga i de tysktalande länderna samt hela Skandinavien.
 • DU GÖR ETT SMART VAL
  Passa på att tjäna extra på uthyrning när boendet annars bara skulle stå tomt. Täck boendekostnaderna, unna dig något roligt eller investera i stugan. Läs mer...

Obs!

Innan du börjar fylla i formuläret så är det bra om du förbereder en informativ och säljande beskrivning av ditt boende. Ta ett dokument och skriv ner lite om din stuga, hur omgivningen ser ut och vad det finns för intressanta turistattraktioner i närheten.

Formulär ligger öppet i webbläsarens minne i många timmar. Men det har hänt att någon tagit 1-2 dagar på sig att få färdigt en beskrivning, då kan minnet ha frigjorts på grund av inaktivitet vilket innebär att det blir en "time out" när formuläret ska skickas. Därför är det bra att förbereda beskrivningen. 


Sveriges bästa stugförmedling?

Vi jobbar aktivt mot att ge sveriges bästa service och bli bäst på stugförmedling. För oss är det otroligt viktigt att ha ett genuint bra samarbete med både hyresvärdar som gäster. Vi tycker det är sjysst att vara öppna och låta alla se vad andra tycker om vårt arbete. Vi vill att ni ska känna er trygga, därför är det bra att läsa omdömen på nätet. Jämför gärna vår stugförmedlings omdömen med andra. 

Kika gärna in och se vad andra tycker om vår stugförmedling på Facebook eller Google