Vi hjälper dig hela vägen

"Incoming Center of Scandinavia AB är ett familjeföretag med stor ambition att hjälp gäster att hitta ett privat boende i Sverige samtidigt som vi hjälper privatpersoner att hyra ut sina stugor, lägenheter och hus."

Svenska och Tyska

Hos oss översätts beskrivningarna av alla stugor till Tyska vilket ger 120 miljoner potentiella gäster. Dessutom har vi så klart vår Svenska hemsida för våra vänner i Skandinavien som vill besöka vårt vackra land. Vi bidrar med en extra trygghet eftersom vi gärna hjälper till om frågor uppstår och tolkning behövs. Språkbarriären som finns försöker vi minimera genom att stå som en länk mellan parterna, vilket gör hela processen betydligt enklare för er.
 


Enkelt att söka ett boende som passar just dig

Alla har olika smak och är ute efter olika typer av boenden, därför har vi utvecklat en väldigt användarvänlig sökmotor med många sökmöjligheter där du enkelt kan filtrera bort hus som du tycker är ointressant eller inte uppfyller dina krav. Varför se stugor för tre personer som inte tillåter husdjur om ni är fem personer och hunden vill följa med?

Sök ditt boende med hjälp av vår användarvänliga sökmotor


Vårt mål är att alla ska bli nöjda

Istället för att sträva efter att bli störst så strävar vi efter att erbjuda den bästa servicen i branschen. Det innebär att vi är medveten om att våra gäster och våra husägare är det viktigaste vi har. Vi är alla människor och vi vet att det kan bli tokigt ibland, men vi ger alltid vårt yttersta för att hjälpa till i vått och torrt. Hos oss är ni i goda händer.
 


Inga konstigheter för dig som hyr ut

Vi binder inte upp våra husägare med konstiga regler och långa bindningstider, vi kör på det norrländska viset där så länge allt fungerar bra och vi är överens så bibehåller vi vårt goda samarbete. Men tycker du att det är krångligt på något vis eller känner att du inte vill hyra ut din stuga mer så avslutar vi samarbetet i god anda. Givetvis måste du slutföra de bokningar som du åtagit dig eftersom du vid varje enskild bokning ingår ett avtal med gästen.

Har du redan bestämt dig att du vill hyra ut så kan du hoppa direkt till Hyr ut genom oss


Vi har hyrt ut stugor i Sverige sedan 2001

Vi har varit med om det mesta och anpassat vår verksamhet genom åren för att matcha våra kunders och marknadens ständigt växande behov. Även om vi är ett litet företag så är vi experter på det vi gör, med lång erfarenhet och gedigen kunskap när det gäller att marknadsföra våra husägare och ta hand om våra gäster.

Är du intresserad av att hyra ut din stuga och vill veta med? Besök vår sida För husägare


Publicerad:   av