Vi hjälper dig hela vägen

Välkomna till ett genuint familjeföretag från Härnösand i vackra Höga Kusten. Det är vi som jobbar för att ge er en trygg och personlig stugförmedling, med målet att uppfylla semesterdrömmar.

Vi som finns här för dig när du hyr och hyr ut din stuga är...

Michael på sverigestugor.eu

Kontakta | michael.punkt.dertnig@sverigestugor.eu

Michael Dertnig - Företagets Eldsjäl

Mina fritidsintressen är att vandra i den svenska naturen och i de mäktiga alperna i Österrike, där jag härstammar ifrån. Min passion är den tiden som jag kan ägna åt min familj, vänner och en avkopplande stund i bastun. Jag är även utbildad bastumästare och bjuder gärna in till en aufguss.

Ansvarsområde:

VD som arbetar till stor del med personlig kundkontakt. Du som hyr eller hyr ut en stuga hos vår stugförmedling har med största sannolikhet någon kontakt med mig via telefon eller mail. Jag är ingift Österrikare och tar även han hand om tyska översättningar av stugor och skrifter.

Tommy på din stugförmedling

Kontakta | tommy.punkt.asplund@sverigestugor.eu

Tommy Asplund - Vår Trygga Hand

Mitt hjärta brinner för att resa, se och uppleva främmande kulturer och att få smaka på andra kulturers mat och dryck. Långa eller korta resor, grannländer eller riktigt långt bort spelar mindre roll - det viktiga är att man tar sig tid att njuta och uppleva främmande kulturer. Jag är också mycket intresserad av att företa långa naturvandringar t.ex i Höga Kusten eller i Sveriges fjällvärld. Annat som jag brinner mycket för på min fritid är Fiske - då vi har Havet nära, Blommor och Trädgård - så rogivande och skoj att odla och plantera.

Ansvarsområde:

Jag har gedigen erfarenhet av att driva företag och trappar just nu ner efter 19 år från VD posten för att i lugn takt ge fördel till vårt generationsskifte. Mitt arbete består idag till största delen av företagets ekonomi och bokföring samt agera stöttepelare för mina kollegor.

Maria - stugförmedlingens solstråle

Kontakta | maria.punkt.dertnig@sverigestugor.eu

Maria Dertnig - Företagets Solstråle

På fritiden gillar jag friluftsaktiviteter som att fiska, vandra, tälta, rida och ha picknick. Mina intressen är trädgård, inredning & matlagning. Jag bor i en villa i Härnösand med min Man Michael, dotter Wilda på snart 9 år och vår hund Jesper.

Ansvarsområde:

Jag har den ingående kontakten gentemot nya hyresvärdar för inläggning av stugor på vår stugförmedling. Jag har även hand om administrering av stugorna och ansvarar för företagets Sociala Medier. Det mesta du ser på alla våra Facebook sidor, Instagram, Pinterest och liknande är det jag som ligger bakom.

Carina - Företagets hjärta

Kontakta | carina.punkt.asplund@sverigestugor.eu

Carina Asplund - Företagets Hjärta

På fritiden älskar jag att ta en solig tur på min elcykel, vandra eller meta (mete är avkoppling för mig). Jag ger mig gärna ut på en picknick med mina barn, barnbarn och hundar på någon idyllisk plats i vår vackra natur. På vintern reser jag gärna till värmen och letar nya upplevelser.

Ansvarsområde:

Jag har hand om många delar av stugförmedlingen, bland annat upprättandet av vägbeskrivningar till stugorna, beskrivning och bildhantering av både nya och gamla trogna stugor. Jag har även hand om företagsekonomi och redovisning.

Bild på Patrik som finns för dig som vill hyra en stuga

Kontakta | patrik.punkt.asplund@sverigestugor.eu

Patrik Asplund - Företagets Alltiallo

När jag är ute i det vilda med min hund, familj och vänner så tar jag gärna rollen som grillmästare. Där låter jag eld och järn sätta sin själ i maten. Ett par udda intressen jag har är att sitta som nämndeman i tingsrätten och vara jourhavande besättningsman på sjöräddningen. 

Ansvarsområde:

Webbutvecklare som ansvarar för de tekniska delarna i vår stugförmedling. Till störst del marknadsföring och utveckling av stuguthyrning både internt och externt. Precis som mina kollegor har jag med ett finger i många av företagets verksamhetsområden. Så både du som hyr en stuga och du som hyr ut din stuga hos oss har chansen att komma i kontakt med mig.

Bild på Sara som finns för dig som vill hyra en stuga

Kontakta | saraat.@sverigestugor.eu

Sara Gradin - Vårt engelska tillskott

Det bästa jag vet är att få vara ute i naturen, jag tillbringar min tid där så mycket jag kan och det som gör mig allra gladast är långa vandringar efter havskusten eller att kunna utforska nya små vägar och stigar i skogen, gärna ihop med mina två barn. Ett intresse som har vuxit de senare åren är att fotografera då främst djur och natur. Jag tycker om att resa med mina barn, gärna i Europa, runt medelhavet men även tillbaka till USA där jag bott i över 20 år. En dröm jag har är att kunna köpa ett riktigt bra teleskop för att kunna titta och studera stjärnor och planeter då rymden och universum är något som fascinerar mig mycket.

Ansvarsområde:

Jag är företagets engelskspråkiga reseproducent och ansvarar för utvecklingen av den engelska hemsidan samt kontakten och marknadsföringen mot den engelska turismen.

Vill du veta mer? Kika in på vår Företagspresentation
Vill du hyra ut din stuga? Klicka här 
Vill du hyra en stuga? Klicka här