SISTA MINUTEN STUGOR

Har du ändrade planer eller har fått en avbokning på din stuga? Lägg in ett Sista Minuten erbjudande!

Sista Minuten är ett erbjudande från dig som hyr ut. Där erbjuder du stugan till ett rabatterat pris. Sista Minuten är en fin möjlighet att få veckor uthyrda där du av någon anledning fått stugan ledigt. Vi rekommenderar att du ger en rabatt på 20%, men du väljer själv hur mycket rabatt som stugan ska ha och vilka veckor som skall annonseras ut till extrapris. Sista minuten är dock tänkt till veckorna de kommande två månaderna och med minst 10 % i rabatt på stugan för att erbjudandet ska vara attraktivt för gästerna.

Kontakta oss för att lägga in ett Sista Minuten erbjudande på din stuga. Det går bra via telefon eller att ni mailar någon av oss oss. Det vill vi veta är vilka veckor erbjudandet gäller samt till vilken hyra ni vill ha för stugan dessa veckor.
Lägg ut din stuga i sverige till sista minuten erbjudande

Hur visas erbjudandet på din stuga?

► Erbjudandet visas på vår Svenska, Tyska och Engelska hemsida.

► Sista Minuten visas på vår landningssida, 5 stycken stugor kan visas där samtidigt, är det fler som erbjuder Sista Minuten så slumpas stugorna fram rullande.

► Stugor med Sista Minuten erbjudande syns i sökresultatet med hjälp av en gul Sista Minuten-etikett och att erbjudandet visas ifall gästen sökt på en vecka med erbjudandet.

► Gästerna har möjlighet att se stugor med sista minuten på vår sida med Sista Minuten erbjudanden - se länken nedan.

► Gästerna har möjlighet att välja Sista Minuten Erbjudanden som filter när de söker en stuga.

► Veckorna med sista minuten erbjudande står dels i sökresultatet, även längst ner i stugans beskrivning. 

 

Bilder