Hyr en stuga hos oss

Hyr din stuga hos oss - Boka en stuga idag

Hyr en stuga hos oss! Vill du uppleva Sverige på ett väldigt unikt och inhemskt vis så som vi Svenskar gillar det så har du kommit rätt. Sveriges rika skogar, ängar, fjäll, sjöar och skärgårdar är omgivna av charmiga stugor i allt från modern till gammaldags stil. Så varför tillbringa din semester i Sverige på ett vanligt hotell när du, din familj, arbetskamrater och vänner kan hyra en egen stuga och göra semestern till något alldeles speciellt.


 • GENUIN UPPLEVELSE AV SVERIGE
  Kom närmare naturen och den svenska idyllen. Var flexibel och boka en stuga som passar just era önskemål.
 • SVENSK STUGFÖRMEDLING
  Vi är en av få svenska stugförmedlingar, ett norrländskt familjeföretag med säte i Höga Kusten. Det innebär att vi gör rätt för oss och betalar all skatt i Sverige. Alla våra avtal är säkert framtagna utifrån svensk lagstiftning. Läs om oss...
 • UNIKT SEMESTER I SVERIGE
  Att hyra en privat stuga till semestern är ett billigare, flexiblare och personligare alternativ.
 • ÖKAD TRYGGHET
  Undvik risken att luras av bedragare. Genom oss ingår alla parter ett avtal att luta sig mot om oklarheter uppstår. Vi erbjuder även trygghetsskydd för ökad trygghet.
 • PERSONLIG SERVICE
  Vi finns här för er, ni kan alltid nå oss på 070-267 46 33  om några funderingar dyker upp. Kontakta oss

Sveriges bästa stugförmedling?

Vi jobbar aktivt mot att ge sveriges bästa service och bli bäst på stugförmedling. För oss är det otroligt viktigt att ha ett genuint bra samarbete med både hyresvärdar som gäster. Vi tycker det är sjysst att vara öppna och låta alla se vad andra tycker om vårt arbete. Vi vill att ni ska känna er trygga, därför är det bra att läsa omdömen på nätet. Jämför gärna vår stugförmedlings omdömen med andra. 

Kika gärna in och se vad andra tycker om vår stugförmedling på Facebook eller Google