Hyr en stuga hos oss

Låt en stuga förhöja upplevelsen

Vill du uppleva Sverige på ett väldigt unikt och inhemskt vis så som vi Svenskar gillar det så har du kommit rätt. Sveriges rika skogar, ängar, fjäll, sjöar och skärgårdar är omgivna av charmiga stugor i allt från modern till gammaldags stil. Så varför tillbringa din semester i Sverige på ett vanligt hotell när du, din familj, arbetskamrater och vänner kan hyra en egen stuga och göra semestern till något alldeles speciellt.

Sök en stuga med hjälp av vår användarvänliga sökmotor

Guide: Hur du söker och bokar en stuga


Vi är ett familjeföretag 

Vi satsar helhjärtat på vår affärsidén, att driva en annonsportal som erbjuder bättre service än alla andra. Du skickar din förfrågan om att hyra en stuga till oss och vi kontaktar hyresvärden för att säkerhetsställa att stugan är ledigt. Sen återkommer vi med besked och ordnar med betalningen och ser till att du får alla uppgifter och all information som du behöver. Hos oss hittar du endast privata stugor, hus och lägenheter och oavsett om du ska besöka Sverige för en härlig semester eller inom arbetet så har vi boenden som passar alla smaker och alla behov.

Kontakta oss via E-post eller per telefon om du har några frågor och funderingar gällande att hyra från oss eller kanske det är något som är oklart gällande stugan, lägenheten, huset eller själva bokningsprocessen. Vi rekommenderar att ni tittar in på Frågor och Svar, där vi ger svar på vanligt förekommande frågor.


Publicerad:   av