Företagspresentation

Företaget grundades 2002

2002-01-24 grundades Incoming Center of Scandinavia AB, vi var då en incoming-agentur som anordnade skräddarsydda paketresor till Sverige, för researrangörer och företag från Tyskland, Österrike och Schweiz. 

Vi var även verksam som stugförmedling. De kommande åren fick vi in fler och fler förfrågningar från tysktalande turister om att hyra boenden till sin semester i Sverige. Efterfrågan var framförallt stor efter att boka privata stugor, vilket i sin tur ledde till en ny affärsidé, att sadla om och bli en stugförmedling.


Vi blir en ren stugförmedling 2004

2004 beslutade vi oss för att satsa fullt ut på uthyrning av stugor. Vi byggde en tyskspråkig hemsida och en databas för svenska privata sommarstugor, där vi som mellanhand hjälper till med språkbarriären som finns mellan hyresgäster och hyresvärdar. ferienhaus.se lanserades och efterfrågan från både gäster och privatpersoner som ville hyra ut sina stugor började strömma in.

Stugförmedling år 2004

Under de kommande 10 åren växte vårt lilla familjeföretag till att bli Sveriges största annonsmarknader för svenska sommarstugor i Tyskland. Under den perioden lanserade vi många andra hemsidor, dels sverigestugor.se för att nå ut till hyresgäster från Sverige och Skandinavien - där vi för hand översatte alla beskrivningar från tyska tillbaka till svenska. Vi lanserade även flera nischade hemsidor. Exempelvis angelreisen.se för att nå till gäster som älskar att fiska, med stugor i närhet till bra fiskevatten.


sverigestugor.eu och besuchschweden.de

2015 var det dags för oss att göra en satsning för att modernisera våra hemsidor och vårt bokningssystem. I slutet av året påbörjades den omfattande planeringen och utvecklingen av en helt ny webbapplikation skapad i samarbete med våra vänner på Ideo Agency. Vi skapade helt nya hemsidor med modern och flexibel tekniken för att göra det så enkelt som möjligt för våra besökare att boka sin stuga. Tekniken går framåt och med de nya hemsidorna går det att boka en stuga oavsett om det är via TVn eller med mobilen. Samtidigt som bokningssystemet förenklar väldigt mycket både för oss och våra hyresvärdar.

Stugförmedling år 2004

Denna förbättring gjorde vi i alldeles rätt tid, strax därefter började flera stora multinationella bokningsföretag kliva in på den svenska marknaden. Med sina oändliga resurser konkurrerade de ut många av de svenska stugförmedlingarna. Vi lyckades tack vare att vi moderniserat oss och dessutom är en väldigt omtyckt stugförmedling på marknaden.

Vi införskaffade samtidigt två nya huvuddomäner, sverigestugor.eu och besuchschweden.de för att nå ut ännu bättre till turister i de tysktalande länderna och våra nordiska grannländer som vill besöka Sverige. 


cabinsinsweden.com, cabinsinsweden.co.uk och cabinsinsweden.eu

2020-2021 råder coronapandemin i världen och vi frågar oss själva hur vi bäst skall komma starkare ut ur kris. Ska vi sticka ner huvudet i ångermanälven eller satsa? Vi valde att satsa. För att hänga med i den snabba utvecklingen gjorde vi en omfattande modernisering av våra hemsidor. Bland annat byggde vi om hela sökfunktionen så den är kopplad till en karta och förenklade mobilanväningen av våra hemsidor. Samtidigt byggde vi en helt ny hemsida som riktar sig till en ny kundkrets, alla turister som kan engelska. I mars 2021 utökade vi personalstyrkan med en engelsk expert och i augusti 2021 lanserade vi vår nya engelska hemsida - cabinsinsweden.com

Stugförmedling år 2021

Under pandemiåret 2021 inledde vi även ett samarbete med Höga Kusten Turism, där vi som etablerad stugförmedling och bosatta i Höga Kusten, hjälper vår lokala destination att nå ut till fler besökare. Vi är nu en del av Höga Kusten Turist och Höga Kusten Destinationsutveckling, där vi är stugförmedlingen som har hand om förmedlingen av stugor i Höga Kusten. Men vi arbetar givetvis fortsatt lika hårt för att förmedla stugor i hela Sverige. 


Vi är certifierat UC Platinaföretag

Vår stugförmedling har fått UC certifikatet Platinaföretag. Ett UC Certifikat som Platinaföretag visar på att ett företag haft högsta kreditvärdighet Guld i minst fem år.

"Ett UC certifikat visar om du är en långsiktig partner. Det kan stärka ditt varumärke och differentiera dig mot andra företag som en trygg partner. Företag i riskklass 5 Guld bedöms ha högsta kreditvärdighet och 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad."

sverigestugor, gamla hemsidan för uthyrning av stugor i Sverige

Läs mer på: https://www.uc.se/sigill-certifikat