Företagspresentation

Företaget grundades

2001 grundades Incoming Center of Scandinavia AB, vi var då en incoming-agentur som annordnade skräddarsydda resor i Sverige för researrangörer och företag från Tyskland, Österrike och Schweiz. Med tiden fick vi in fler och fler förfrågningar om att ordna boenden i Sverige, framförallt privata stugor verkade väldigt eftertraktat vilket ledde till en ny inriktning på vår affärside.


sverigestugor, gamla hemsidan för uthyrning av stugor i Sverige

Vi blir en stugförmedling

2004 beslutade vi oss för att bygga en hemsida och en databas för svenska privata sommarstugor till den tysktalande marknaden där vi som mellanhand hjälper till med språkbarriären som finns mellan hyresgäster och hyresvärdar. www.ferienhaus.se lanserades och efterfrågan från både gäster och privatpersoner som ville hyra ut sina stugor började strömma in. Under de kommande 10 åren växte vårt lilla familjeföretag till att bli en av Sveriges största annonsmarknader för sommarstugor. Under den perioden lanserade vi många andra hemsidor, dels www.sverigestugor.se för att nå ut till hyresgäster från Skandinavien men även flera nischer. Exempelvis www.angelreisen.se anpassad för alla gäster som älskar att fiska, med stugor i närhet till bra fiskevatten.
 


Bild över hemsidan sverigestugor där ni kan hyra stugor i Sverige

Sverigestugor.eu

2015 var det dags för oss att göra en satsning för att modernisera våra hemsidor och vårt bokningssystem. I slutet av året påbörjades den omfattande planeringen och utvecklingen av en helt ny webb applikation skapad i samarbete med Ideo Agency, ett företag specialiserade på webbutveckling som tillhandahöll professionell personal inom alla olika områden. Tillsammans har vi skapat dagens hemsidor med den senaste tekniken för att göra det så enkelt som möjligt för våra besökare att boka sin stuga samtidigt som systemet förenklar administrationen för oss och våra hyresvärdar.
 


sverigestugor, gamla hemsidan för uthyrning av stugor i Sverige

Vi är certifierat UC Platinaföretag

Ett UC Certifikat som Platinaföretag visar på att ett företag haft högsta kreditvärdighet Guld i minst fem år.

"Ett UC certifikat visar om du är en långsiktig partner. Det kan stärka ditt varumärke och differentiera dig mot andra företag som en trygg partner. Företag i riskklass 5 Guld bedöms ha högsta kreditvärdighet och 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad."

Läs mer på: https://www.uc.se/sigill-certifikat/


Nedan ser ni våra UC certifikat och Riskintyg.

UC AB 2016 - Trygg och ansvarsfull stugförmedling i Sverige UC AB 2015 - Hyr din stuga i Sverige tryggt UC AB 2014 - Hos oss hyr du en stuga säkert UC AB 2013 - Hyr din stuga i Sverige tryggt UC AB 2012 - Hyr din stuga i Sverige tryggt UC AB 2011 - Hyr din stuga i Sverige tryggt hos oss UC AB 2016 - Hyr din stuga i Sverige tryggt hos Incoming WWW 2016 - Hyr en stuga i Sverige med trygghet UC AB 2009 - Hos oss kan du hyra en stuga tryggt


Publicerad:   av