Omdömen från husägare

Lämna gärna ditt omdöme, antingen via mail eller via vårt kontaktformulär

Stuga 2031 Dalarna

Efter tre somrar och fullbokat via Incoming, kan jag bara säga, att jag verkligen rekommenderar Incoming å det allra varmaste!
Hjälpsamma, trevliga, noggranna och snabba. Samt alla gäster fantastiskt skötsamma och trevliga. Ja, allt bara positivt!

Inger Wallin  /Dalarna 2031

Stuga 1980 i Småland

Tack för grym support och snabba svar. Det här är första säsongen som jag anlitar er och helt klart den bästa uthyrningsfirman.


Stuga 31323334687688689 och 1415  Småland,  Kjell och Marie:Fin stuga i Sverige med bra fiske

Vi har hyrt ut veckouthyrning sedan 1995 då hade vi Polar-Reisen, sedan blev det Interchalet och nu mot slutet Valdemarsviks Turistbyrå detta innan Incoming Center, tog över. Våran jämförelse är att Incoming Center, är i en klass för sig, både bemötande, utbetalning och även mycket bra gäster. Jag har anledning att påstå att Incoming Center just nu är bäst i sin bransch. MVH Nysjöns Fiske Kjell & Marie - Åtvidaberg.


Stuga 38 Gotland, Fredrik:

Jag har jobbat med Incoming Center AB några år nu och det fungerar alltid bra, med klara besked och trevliga kunder. Roligt också att få gäster från utlandet. Mvh Fredrik


Stuga 46 Småland, Staffan:

Tack för alla bokningar, jag har ännu inget bokat på nästa år. Jag tycket att samarbetet med Incoming Center fungerar alldeles utmärkt,  alltid trevlig och korrekt bemötande vid alla kontakter. Utbetalning från Incoming Center fungerar till 100%. Jag är mycket nöjd att ha fått Er som stugförmedlare. Med vänliga hälsningar/Staffan


Stuga 57 Jämtland, Helen och Nisse: 

Först av allt vill vi tacka för alla bokningar. Vi har haft kontakt med Incoming Center AB några år nu och kan bara ge beröm. Kontakten med  Incoming Center AB har fyngerat felfritt. Alltid trevliga telefonsamtal med er och trevliga gäster. Gästerna har också varit väldigt nöjda. Betalningen har också fungeratjätte bra. Hälsnignar Helen & Nisse.


Stuga 116 Småland, Gunnar och Kerstin:

Vi har under årens lopp haft att göra med många förmedlare av stugor. Incoming Center AB är den absolut bästa jag haft att göra med. Finns flera olika skäl till detta: vi kan hyra ut på egen hand hur mycket vi vill, från er sida inga låsningar, alltid korrekt bemötande när det gäller uthyrning, betalning långt i förväg. Många andra uthyrare betala inte  förrän de absolut måste, har hitintills haft tur med att få mycket fina och korrekta gäster, allt har fungerat perfekt så mitt slutintryck: Ser med glädje fram emot fortsatt samarbete.


Stuga 163 Småland, Gittan och Lars-Göran:Stuga på härlig sjötomt i Småland

Vi är väldigt tacksamma för det arbete som Incoming Center gör och mycket glada över att vi har så många gäster. Det finns ju fler veckor under året att boka så kan ni lyckas med det så blir det bara ännu bättre.


Stuga 120 Värmland, Jonas:

Vi är jättenöjda mer Incoming Center. Det har aldrig vart några problem med betalningar eller dubbelbokningar. Vi tycker också att gästerna ni förmedlat har varit mkt trevliga och skötsamma. Er beskrivning av vår stuga verkar också stämma bra , då det hitlls inte varit någon av gästerna som inte tyckt att stugan har levt upp till förväntningarna de haft. Mvh Jonas Andersson.


Stuga 139 Gotland, Anders: 

Hej Allt har varit till belåtenhet det fungerar mycket bra .Ser fram emot fortsatt samarbete .Och sist men inte minst jätte trevliga gäster  hälsn. Anders


Stuga 184 Småland, Gunilla:

Vill tacka för ett utmärkt samarbete denna sommar. Er service har varit mycket bra. Ordning och reda och med utbetalningar i god tid. Kan inte vara bättre. Det har uteslutande varit trevliga gäster och de har varit mycket nöjda med sin vistelse, vilket naturligtvis varit uppmuntrande för mig. Hittills är Incoming Center den stugförmedling som gett mig flest gäster och jag hoppas att det nästa säsong blir ännu fler bokningar. Ser med glädje fram mot ett fortsatt gott samarbete.


Stuga 204 Stockholm, Inger:

Tack för säsongen som varit. Det har fungerat väldigt bra med alla inbokningar. Ni har gjort ett proffsigt jobb. Och gästerna har utan undantag varit mycket trevliga. Vi ser fram emot en ny säsong med er. Mvh Inger 


Stuga 234 Småland, Christina:

Samarbetet med Incoming Center AB har fungerat mycket bra. Mina barn kommer ibland, vänner ibland och så trevliga gäster förmedlade av Er. Christina


Stuga 235 Småland, Ann-Christine:

Det är nu tredje året vi samarbetar med Incoming Center AB, och allt är till belåtenhet! Inga problem med något! Alltid trevligt bemötande vid de personliga kontakterna jag haft med Er alla! Bra service, seriöst förfarande och med betalningar som fungerar!Toppen!  - Och med förhoppningen om en fortsatt stigande "orderingång" för tredje året i rad! Ann-Christine.


Trevlig stuga i Västergötland, SverigeStuga 236 Västergötland, Kerstin och Göran: :

Här kommer några korta rader om vad vi tycker om Incoming Center AB. Efter de två åren som vi anlitat Incoming Center AB som stugförmedling instämmer vi med de övriga stugägarna om ett mycket gott samarbete. Ni är fantastiskt vänliga, glada och positiva. kollar noga innan bokning så inga dubbelbokningar förekommer, betalningen fungera utmärkt, ingen låsning d.v.s..fria att som stugägare hyra ut på egen hand. Dessutom det bästa av allt fixar Ni trevliga och nöjda gäster som vi hitintills har haft i våra stugor under dessa två åren. Tack för att vi få ha Er som stugförmedlare och ser fram emot fortsatt gott samarbete. Kerstin och Göran.


Stuga 249 Småland, Helena:

Vi är nöjda med vårt samarbete med Incoming Center AB. Har under åren fått mängder med erbjudanden från stugförmedlare men tackat nej p.g.a. olika saker. Incomming Center AB har en annan provisionsmodell som tilltalade oss och är mer familjära och personliga än de större förmedlarna. Vi använder oss därför enbart av Incoming Center AB som förmedlare, vilket täcker vårt uthyrningsbehov mer än väl. Allt från förfrågan till slutbetalning har alltid fungerat perfekt och vi får fler bokningar än tidigare, framförallt på lågsäsong . MVH Helena


Stuga 257 Skåne, Eva-Britt:

Jag tycker att ni är toppen på Incoming Center. Alltid lika roligt var gång ni ringer. Det blir nästan så att man känner varandra bara efter ett par samtal. Det fungerar mycket bra med betalningen, det har inte varit några problem. Jag tycker även att ni är seriösa och trevliga. Er stugförmedlingsportal tycker jag är mycket bra. Har haft fullbokat hela sommaren vore kul med bokningar på vintern också. Mycket fint på vintern när isen ligger på hela sjön och närma till skidlift. Varma Hälsningar Eva-Britt


Stuga 284 Stockholm Terttu:Modernt hus uthyres i Stockholm, Sverige

Hej Jag tycker att det som vi har haft kontakt med Incoming Center, har allting fungerat utmärkt. Informationen av er har varit korrekt. Pengarna har kommit i tid. Jag uppfattar er som en seriös förmedlare. Inga somhelst problem någong gång. Jag rekommenderar er med glädje. Hälsningar Terttu


Stuga 291 Småland Ulrika och Ingemar:

Vi har bara gott att säga om samarbetet med Incoming Center AB, allt fungerar perfekt. Ni har ordnat trevliga och skötsamma gäster som  besökt oss.  Som även varit nöjda med vistelsen hos oss.  Tack för gott samarbete. Vänlig hälsning Ingemar och Ulrika

Stuga 310 Småland, Gun & Johnny:

Som alldeles färska uthyrare fick vi genom min son förslag på olika uthyrare. Vi kollade lite och fastnade för Incoming Center. Det har vi aldrig ångrat. Vår första kontakt har varit positiv och sedan fortsatt så. Det känns som om Tommy. Maria och Michael blivit våra vänner, fast när man tittar på alla stugor som förmedlas fattar vi inte hur de bara kan hålla reda på oss alla. Som nya gröna uthyrare har vi alltid känt oss välkomna med alla våra "dumma" frågor. Ett härligt exempel på är när språkförbistring gjorde att hyresgästen och vi inte kunde förstå varandra. Maria ringde upp gästen, de fick ställa sin fråga och sedan ringde hon oss vi kunde svara och sedan ringde hon tillbaks till gästen!!! Vilken service!


Stuga 326 Västergötland, Carola: 

Kul att bokningarna börjar komma in redan i oktober! Hoppas att årets gäster varit nöjda! Vi tycker samarbetet med Incoming Center funkar väldigt bra. Bra kommunikation och villkor, ordning o reda och alltid bra gäster och trevliga gäster. Det är kul att hyra ut sitt hus då! Det är toppen! Vår stuga är ju ett åretruntboende så om det finns intressenter som vill hyra under vinderhalvåret så går det bra. //Carola.

Stuga i Östergötland, Sverige till uthyrningStuga 341 Östergötland, Maria:

Vill bara tacka för ett gott samarbete med Incoming Center denna sommar! Ni har verkligen gett mig bra service och vänligt bemötande! Detta är ju min första erfarenhet av uthyrning - det har verkligen varit över förväntan! Mina gäster har varit väldigt trevliga och lätta att ha att göra med. Alla är mycket nöjda med sin vistelse, vilket förstås är extra roligt för mig!


Stuga 351 Stockholm, Britt-Marie:

Jag tycker att jag fått ett trevligt bemötande från Incoming Center. Servicen har även varit bra, jag tycker att det är trevlig med ett litet företag. Det blir nästan så att man känner varandra bara efter ett par samtal. Det har även fungerat bra med betalningen, det har inte varit några problem. Jag tycker även att ni är seriösa och trevliga. Hälsningar Britt-Marie


Stuga 353 Småland, Peter och Lena:

Våra gäster har trivts väldigt bra i sommar och vädret har varit fint. Igår var vi bjudna på grillkväll hos våra tyska gäster och hade en trevlig kväll. Vi firade att maken dragit upp en 84 cm lång gädda direkt från bryggan! De var väldigt nöjda med den service och bemötande de fått av Incoming Center!


Stuga 364, och 365 Småland, Ann-Mari: 

Hej Maria, Michael, Tommy och ni andra på Incoming! Ni är helt fantastiska! Har varit i kontakt med flera uthyrningsfirmor genom åren, men aldrig att det har lyckats så bra med uthyrningen som sen jag kom i kontakt med er. Ni är lätta att ha att göra med, vänliga och positiva. Ni har full koll på läget direkt när man än hör av sig, trots att ni har många hus och uthyrare att hålla ordning på. Ni är duktiga på att få stugorna uthyrda. Redan i januari var i stort sett hela sommaren bokad i mina två stugor med Stuga 364 och 365. Jag får det pris jag vill ha utan att stugorna binds upp för enbart er uthyrning. Varje gästs förfrågan leder till en förfrågan om huset är ledigt. Betalning sker exemplariskt med kompletterande mail. Och inte minst viktigt: Ni bokar in så trevliga människor hos mig. Jag kan inte vara mer nöjd och hoppas att vårt samarbete ska komma att fortsätta under lång tid framöver. Bästa hälsningar,   Ann-Mari Broman.


Stuga 387 Södermanland, Ingela: 

Hej, Jag vill gärna ge mina allra bästa rekommendationer för att andra stugägare ska börja använda er på Incoming Center AB, som stugförmedlare. Det av flera skäl. Alla kontakter sker snabbt och effektivt,  bekräftelserna efter bokningsförfrågningarna kommer snabbt, förskottsbetalningar kommer som överenskommits och likaså slutbetalningen. Det känns bra med det lilla företaget så att man får lite mer känsla av att man träffat er personligen, trots att det bara sker via mail och telefon i vissa fall. Tack för den tid då vi har samarbetat. I informationen till gästerna kunde man också slå ett slag för hösten och våren som också är härliga tider i Sverige. Med vänligaste, blåsiga och snöiga, hälsningar Ingela.


Stugor i Skåne, södra SverigeStuga 391 , 392 , 393 och 1101 Skåne, Gry och Bengt:

Vi är jättenöjda mer Incoming Center. Det har aldrig vart några problem med betalningar eller dubbelbokningar.Detta samarbeta har fungerat mycket bra och vi är helnöjda! Aldrig några krångel! Vi kan på det värmaste rekomedera Incoming Center! Hälsningar Gry & Bengt


Stuga 400 Bohuslän, Maria:

Hej Incoming Center! Ni kommer tyvärr inte att kunna hyra ut vår stuga nästa säsong eftersom vi håller på att sälja gården. Vi tackar för ett trevligt samarbete och vem vet, vi kanske hamnar på något annat ställe med uthyrningsstugor i framtiden - då hör vi av oss. Men du kan ändå få ett litet citat från mig: Som stugägare har vi uppskattat samarbetet med Incoming Center. Vi har alltid fått ett trevligt bemötande, smidig bokningshantering, bra beläggning och bra betalt. Vad mer kan man begära som stuguthyrare. Hälsa Michael och lycka till med er verksamhet! mvh Maria


Stuga 404 Blekinge Agneta och Percy: 

Vi vill ge våra synpunkter på samarbetet med Incoming Center AB. Det började hösten 2005 och har gått som på räls. Alltid har man att göra med glada, trevliga, positiva, hjälpsamma och tillmötesgående människor. Ni är dessutom väldigt proffsiga och framgångsrika i Ert arbete, vilket gör både hyresvärdar och hyresgäster nöjda. 2006 har varit ett rekordår för oss vad gäller uthyrning och detta tack vare Incoming Center AB. Vi rekommenderar verkligen Ert seriösa engagemang och ser fram emot fortsatt problemfritt samarbete. Agneta Dahlman

Stuga 438 Östergötland  Hannelore:

Jag skulle vilja tacka Incoming Center för ett förträffligt samarbete under 2006. Vi fick trevliga sommargäster, som vi delvis umgicks med privat. Alla var jättenöjda med huset och vädret hjälpte också till. Maria och Michael samt alla andra på företaget är mycket trevliga och tillmötesgående vid alla kontakter. Vi hoppas på fortsatt gott samarbete. Hälsningar Hannelore


Stuga 439 Skåne Peter:

Samarbetet med Incoming Center AB fungerar mycket bra. Antalet bokningarna har ökat och gästerna är trevliga och nöjda. Personalen på Incoming Center AB är mycket trevlig och proffsig så jag kan varmt rekommendera att hyra ut via detta företag!

Stuga 449 Skåne, Einar:

Jag har 20 års erfarenhet av stuguthyrning via förmedling. Med denna erfarenhet vill jag å det varmaste rekommendera Incoming Center AB som förmedlar min stuga. Alltid ett mycket trevligt bemötande. Allt fungerar perfekt och man kan själv bestämma när du vill hyra ut. Betalning och annan service har fungerat klanderfritt. Dessutom har jag alltid bra och nöjda hyresgäster.


Stuga 455 Stockholm, Sofi:

Jag är jättenöjd och glad över samarbetet med er på Incoming! Ni är flexibla och serviceinriktade. Och har humor. Ni frågar om stugan är ledig och jag får bestämma om det passar oss att hyra ut den period det gäller. De gäster vi fått via er har varit jättetrevliga och skötsamma. Extra mycket uppskattade vi familjen där den 12-årige sonen ivrigt bad att få ta över gräsklippningen varje gång vi startade motorgräsklipparen! /Sofi


Stuga 473 Småland, Karin:

Hej Incoming Center. Nyss hittade jag en liten ledsen nalle under en kommod. Han heter Ari. Så hette även en av sommarens mindre gäster. Pojken Ari var son i den familj som delade huset med Carsten Vocke 5-19/8. Det var sommarens trevligaste gäster. Dom har skrivit så fint i gästboken om hur dom trivdes med allt. Tyvärr är både mail och postadresser väldigt slarvigt skrivna. Kan du hjälpa mej få kontakt? helst mailadress. Jag gissar att två små Ari kan bli väldans glada. Skämt åsido så tycker jag att det har gått jättebra. Jag har ju inget att jämföra med men vår kontakt har ju funkat hur bra som helst. För mej har det varit viktigt att kunna säja JA och NEJ i varje enskilt fall, ställa mina stundom egendomliga frågor och att kunna vädra min oro kring för många hundar etc. Hoppas på fortsatt gott samarbete. Ha en skön lugn höst - Karin.


Stuga 474 Småland, Christer:

Vi är kunder hos Incoming Center för andra året. Enligt vår mening fungerar allt utmärkt och ersättningen kommer alltid i tid. "Go on" och lycka till i fortsättningen. Christer 474


Stuga vid sjö i Västergötland, SverigeStuga 480 Västergötland, Anette:

Stort tack för ert arbete under sommaren. Jag har bara haft mycket glada, trevliga och skötsamma gäster (alla har tom städat efter sig). Gästerna har i god tid innan de skulle komma ringt och lämnat telefonnummer där jag kunde nå dem samt tid för sammanträffande för överlämnande av nyckel mm. Incoming Center har gjort ett jättebra jobb med avstämningar, bekräftelse och betalning. Dessutom har gästerna, som jag upplevt det, varit väldigt nöjda med sitt boende dvs de har upplevt sig ha fått korrekt info från Incoming Center beträffande stugan. Samtliga har dessutom hittat hit utan några som helst problem. Stort tack för jättebra jobb.


Stuga 502 Småland, Arne:

Vill bara säga att jag är ytterst nöjd med förmedlingen genom er. Alltid pigga och glada. De snabba förfrågningarna via mobiltelefon eller datorn inför varje ny gäst passar mig perfekt. - Mvh Arne 


Stuga 507 Småland, AnnGreth o Janne:

Detta var första sommaren som vi hyrde ut vårt torp. Vi såg med spänning fram mot hur det skulle fungera och ska vi vara ärliga så var vi lite oroliga inför detta. För att "stilla" vår oro bestämde vi oss för att ta hjälp men vem skulle vi vända oss till? Vid detta tillfälle hörde Incoming Center av sig och vi tyckte att deras upplägg lät bra. De lovade att hjälpa oss med uthyrningen, vi behövde inte låsa upp oss utan ville vi hyra ut själva så var det ok. Detta samarbeta har fungerat mycket bra och vi är helnöjda! Då vårt torp (Soltorpet) är vinterbonat hoppas vi även på gäster under denna årstid. "Var årstid har sin tjusning".


Stuga 525 Värmland, Yvonne:

Hej på er alla! Vi har bara gott att säga om Incoming Center - de ger en väldigt bra och personlig service, det känns som man är deras enda kund! Det har har varit vår första säsong som uthyrare och det har varit väldigt skönt att veta att man inte behöver vara rädd för att ställa korkade frågor! Jag kan verkligen rekommendera det har företaget! MVH Yvonne


Stuga i Småland, Sverige Stuga 547 Småland, Anette och Bengt:

Tänkte skriva några rader om hur nöjda vi är efter denna sommarens uthyrning. Allt har fungerat perfekt! Vi hade en annan uthyrare innan o hade sagt upp det när ni ringde, så jag var väldigt skeptisk till att det skulle funka. Men det har det verkligen gjort, så ni får behålla stugan på er sida även nästa sommar. Mvh Anette O Bengt med stuga i Hölminge.


Stuga 582 Bohuslän Magnus:

Hej! Känner mig fullständigt nöjd med vårt samarbete med Incoming Center AB. Rutinerna har fungerat utmärkt. Har dessutom fått önskad hjälp med översättningar, så servicenivån är mycket hög. mvh Magnus.


Stuga 585 Småland, Maria och Sören:

Tackar för pengarna som redan kommit i oktober, för nästa års bokning. Vi vill också tacka för ett mycket bra samarbete under denna sommaren. Vi tycker att det fungerar bra med kontakterna med Incoming Center, framförallt att det är så smidigt att boka. Uppskattar att ni hör av er till oss när ni får en förfrågan om bokning, detta gör att man inte känner sig låst. Vi har inget att klaga på denna sommaren och vi hoppas ni upplever samma sak. Något som vi önskar till nästa år är kanske att någon vill komma lite tidigare el senare på säsongen. Men det har väl med Sveriges klimat att göra. MVH Maria o Sören.


Stuga 69 Dalarna, Magnus: 

Jag är mycket nöjd med sammarbetet med Incoming Center. Aldrig varit några problem med vare sig gäster eller betalning. Ni lyckas ofta hitta gäster dom veckor vi vill hyra ut stugan. Kommunikationen med er på kontoret är perfekt då ni är punktliga, ordningssamma och naturligtvis trevliga. Hoppas på fortsatt samarbete i framtiden.//magnus trummens

Stuga 80 Västergötland, Ingrid:

Hejsan! Jag är nöjd med den gångna sommaren och vill  tacka för samarbetet. Det har varit mycket trevligt och proffsigt att ha med Incoming Center AB att göra allt fungerar perfekt. Vår tyska familj var mycket trevlig och friluftsintresserad, hade med sig sin hund och trivdes utomordentligt bra så att vi vill nog gärna framhäva det på vårt objekt, stillheten i torpet vid vägens slut med tillgång till hela naturen vid stugknuten. Vi ser fram emot ännu en sommar då vi hoppas att ni kan hitta flera gäster till oss. Sänder med ett par bilder på trädgården och utsikten mot skogen. Hälsningar Ingrid.


Stuga 108 Bohuslän, Ylva:

Jag har tidigare meddelat Maria, att jag inte kommer att hyra ut stugan mera under 2007, eftersom jag har tänkt sälja den. Därför vill jag nu tacka för ett bra och trevligt samarbete med Incoming Center AB. Allt har fungerat utmärkt och jag är mycket nöjd med Ert sätt att arbeta – inte minst vad gäller Era betalningsrutiner. Hyresgästerna har också med hjälp av Er vägbeskrivning prickat målet exakt! Hyresgästerna har varit trevliga och aktsamma och de har lämnat stugan i samma skick som den var när de kom. De har inte heller inte framfört några klagomål (även om vädret inte varit 100% bra alltid). Mvh Ylva


Vi uppskattar alltid omdömen från er som hyr ut genom oss, vill du att vi har med ditt omdöme på den här sidan? Skriv antingen ett mail eller använd vårt kontaktformulär

Publicerad:   av