Minisemester

Visst vore det skönt att åka bort, byta miljö och ladda batterierna? Upplev lugnet och tystnaden i en alldeles egen stuga långt bort från verkligheten. Unna er en minisemester och hyr en stuga hos oss! 


Myser i en stugaVad är en minisemester?

En minisemester är ungefär samma som en weekend, fast gäller när som helst under veckan. Familjen kanske vill åka bort 4 dagar mitt i veckan under ett lov eller så kanske det vankas långhelg och det vore skönt att komma bort ett tag. 

Skäm bort din partner med en romantisk vistelse i en stuga med t.ex. kamin, bastu eller kanske badtunna?

Överraska barnen. Boka en minisemester för hela familjen, passa på att låta barnen komma ut på landet och uppleva naturen, grilla korv, skogspromenader eller kanske bo på en gård med djur?

Vi har många trevliga stugor i närheten av olika attraktioner och aktiviterer som vintersportområden, härliga fiskevatten, nöjesparker, djurparker och intressanta städer.


Hur gör jag?

För att boka en minisemester hos oss så använder du vår sökmotor och söker helt enkelt efter önskat landskap, datum och en vistelse på 3, 4, 5 eller 6 dagar istället för en vecka. Då filtreras de stugor fram som tar emot kortare bokningar, priset som visas bredvid stugorna är för hela perioden. Har ni vissa kriterier som måste uppfyllas så kan ni klicka på ”Avancerad sökning” och bocka i exempelvis bastu. Våra stugor finns tillgänglig för minisemester under lågsäsongen. 


Publicerad:   av