Artiklar om Sverige

23-10-2017

Ute efter en stuga i Sverige? Klart du skall hyra en poolvilla tillsammans med nära och kära till sommarens semester. Här har vi tagit fram gästernas favoriter över de bästa poolvillorna i Sverige. Du hittar samtliga till uthyrning på vår stugförmedling. Det som lockar gästerna att hyra dessa stugor är givetvis poolen, läget och...

Läs mer...
09-10-2017

Vi vet att det finns gäster som är i behov av internet på sin dator och surfplatta under semestern i Sverige, men har endast internetuppkoppling på mobilen. Då många stugor inte har internet så kommer här en guide hur du enkelt delar ut mobilens internetuppkoppling till övrig utrustning. Surfa lugnt i din stuga från oss!

Läs mer...
25-09-2017

Skall du hyra en fjällstuga tillsammans med nära och kära i vinter, eller kanske till nästa sommar? Här har vi tagit fram gästernas favoriter över de bästa fjällstugorna i Sverige. Det som lockar är attraktiva lägen och natursköna omgivningar med gott av aktiviteter.

Läs mer...
12-09-2017

I Sverige är det populärt med lingon, den syrliga smaken bryter av sälta på ett bra sätt och lingonens skarpt röda färg ger maträtten färgklick. För att lingonen skall växa bra krävs en halvskuggig plats med lite sur och fuktig jordyta. Dessa förhållanden hittar du i...

Läs mer...
04-09-2017

Nu i september är det högsäsong för kantareller runt om i Sverige, en svamp som är både god och enkel att hitta för oss amatörer. Passa på när ni hyr en stuga att ge er ut i Sveriges fina skogar, piffa till middagen med färsk nyplockad svamp. Här kommer våra tips på vart ni skall leta och hur ni tar hand om kantarellerna på bästa sätt. 

Läs mer...
28-06-2017

Vi som driver denna stugförmedling är uppväxta och bor mitt i Höga Kustens vackra landskap. Vi vill passa på att bjuda på lite tips till alla er som skall hyra en stuga i Höga Kusten, ÅngermanlandMedelpad eller har vägarna förbi området under er semester i Sverige.

Läs mer...
26-04-2017

Bland de som hyr en stuga på Västkusten i Sverige så är det populärt att fiska krabba. Krabbfiske är ett enkelt och roligt fiske som varken kräver dyra redskap eller någon större erfarenhet. Här berättar vi hur ni fiskar krabba efter Bohuslän, Västergötland och Hallands kustlinje.

Läs mer...
14-03-2017

Lofsdalen är en av Härjedalens populäraste skidorter för barnfamiljer. Vill ni avnjuta en skön skidsemester i Sverige med mycket aktiviteter, härliga skidspår och backar så är Lofsdalen något för dig. Här kan ni läsa om ett urplock av alla de aktiviteter som Lofsdalen erbjuder till turister. 

Läs mer...
09-02-2017

Skall ni hyra en stuga vintertid och är intresserad av Dalarnas fjällvärld så är Idre fjäll något för dig. Det är en av de populäraste skidanläggningarna i Sverige dit tusentals turister söker sig varje år. Idre fjäll bjuder er på 40 pister, över 8 mil skidspår, sveriges brantaste skidbacke och mängder av spännande aktiviteter. 

Läs mer...
20-12-2016

Julens magiska tid stundar i Sverige, en balansgång mellan julstress och julmys sprider sig i hus och hem. Läs om traditionen här i Sverige och titta in hos oss på en julafton i stugan. 

Läs mer...
02-12-2016

Juletiden breder sin mysfaktor över Sverige den 13:e december, det är nämligen Lucia i Sverige. En magisk tradition med tända ljus, vackra sånger och gofika. Har ni tur kan en liten barnaskara knacka på er stuga för att lussa och göra sitt charmiga framträdanden. Läs mer om denna mysiga tradition...

Läs mer...
12-10-2016

Var beredda, varje år den 31 oktober är det Halloween i Sverige. Här kan ni få lite tips om vad ni kan göra under halloween i stugan ni hyr från oss. Ha godis redo för på Halloween kan ni råka ut för bus eller godis! 

Läs mer...
08-09-2016

Här kommer ett tips för er som bestämt sig för att hyra en stuga i norra Sverige och gillar att fiska. I östra Norrbotten och framförallt Kukkolaforsen finns en annorlunda fiskemetod. Endast i Norrbotten här i Sverige samt i Amazonfloden fiskar dem med den här metoden. Sikhåvning är något för er som söker ni en unik fiskeupplevelse i Sverige.

Läs mer...
19-08-2016

Västkusten i Sverige är en av världens vackraste vildmarksplatser enligt nyhetskanalen CNN. Här kan ni hyra en stuga bland kobbar och skär som kantas av charmiga sjöbodar, stugor och fiskesamhällen. Njut av er semester i salta bad, skaldjur, långa sandstränder och romansen av solvarma klippor. 

Läs mer...
07-07-2016

Den 18 augusti 2016 får ni inte bli förvånad om ni känner en konstig lukt från grannarnas stuga eller från stugorna i omgivningen, det är surströmmingspremiär i Sverige. Då öppnas traditionsenligt årets skörd av surströmmingsburkar i var och varannat svenskt hem. Ta tillfället i akt och upplev denna unika maträtt när den är som bäst. Vet du inte hur det går till? Kika då in i denna guide för nybörjare. 

Läs mer...
30-06-2016

Vad ska ni ha till frukost i sommar? Här listar vi 5 populära pålägg som du måste prova på din semester i Sverige. Vill du ha variation till frukosten i stugan och utforska några av Sveriges delikatesser? Här är några måsten!

Läs mer...
07-06-2016

Nu är det snart dags, den 24/6 är det Midsommarafton - sommarens stora högtid här i Sverige. Då vankas ett folkligt svenskt firande, där de allra flesta beger sig ut till en stuga på landet eller i skärgården. Vilket är perfekt för en fest som tillbringas i en lantlig idyll av blommor, dans och glada toner.

Läs mer...
20-05-2016

Funderar ni över hur ni ska resa till Gotland och hur ni enklast tar er från stugan och runt till alla servärdheter? Här har vi samlat allmännyttig information till alla er som vill göra en härlig semester på Sveriges största ö, Gotland. 

Läs mer...
18-05-2016

Går du med funderingar på att hyra ut ditt fritidsboende till turister från Sverige, Skandinavien och alla de tysktalande länderna? Oavsett om du har en stuga, villa eller lägenhet så finns det gott om fördelar med att hyra ut, inte minst den extra inkomstkällan. I den här artikeln berättar vi lite mer och tar vi upp några av fördelarna.

Läs mer...
12-05-2016

Vill er hund följa med på semestern? Här har vi samlat bra information för er som reser med hund till Sverige och inom Sveriges gränser. Vi berättar även hur ni enkelt söker efter en stuga som tillåter husdjur. 

Läs mer...

Senast bokade stugor

Lägenhet 1325 i Skåne - Sverige

Skåne 1325

Pris från: 6540 SEK per vecka
Stuga 2387 Värmland - Sverige

Värmland 2387

Pris från: 5670 SEK per vecka
Huvudbild stuga 2191 Öland

Öland 2191

Pris från: 4550 SEK per vecka
Stuga 2264 Dalsland - Sverige

Dalsland 2264

Pris från: 4770 SEK per vecka