Vi har 30 resultat
Sortera efter:
Stuga 2509 Halland - Sverige
Denna stuga har just nu 2 besökare!
Husdjur ej tillåtet
90
m2
5+1
10000 m
7900 SEK
Stuga 252 i Halland - Sverige
Denna stuga har just nu 1 besökare!
Husdjur ej tillåtet
80
m2
4+2+2
500 m
4770 SEK
Huvudbild hus 2158 i Halland
Denna stuga har just nu 2 besökare!
Husdjur ej tillåtet
20
m2
3
700 m
Stugkategorier:
5450 SEK
Stuga 2385 Halland - Sverige
Denna stuga har just nu 6 besökare!
Husdjur ej tillåtet
160
m2
5
300 m
Stugkategorier:
10490 SEK
Stuga 1916 i Halland - Sverige
Denna stuga har just nu 1 besökare!
Husdjur ej tillåtet
90
m2
6
2000 m
Stugkategorier:
4150 SEK
Stuga 2236 Halland, Södra Sverige
Denna stuga har just nu 4 besökare!
Husdjur ej tillåtet
25
m2
4
400 m
4770 SEK

Beskrivning av Halland

Våra stugor i Halland ligger på västkusten i sydvästra Sverige. Halland ligger norr om Skåne, väster om Småland och sydväst om Västergötland samt gränsar ut mot havsområdet Kattegatt. Landskapet Halland är 5710 km2 stort och har 278 000 invånare.

Halland har en njutbar natur som präglas av den vackra havsmiljön. Halland är en plats i Sverige som erbjuder många aktiviteter för hela familjen. Till er turister erbjuds allt från krabbfiske till shopping på Gekås Ullared


Fiske i Halland

I Hallands inland finns det många fina stugor nära sjöar med bra fiskemöjligheter. En enastående natur och fiskrika vattendrag som Lagan, berömda för Lax och Öringsfiske. Vill ni fiska i havet så har vi ett antal stugor att hyra nära havskusten och där finner man fantastiska stränder med både havsfiske, bad och annan rekreation. Krabbfisket i Sverige är som bäst på Västkusten och så krabbfiske måste ni prova, speciellt om stugan ni hyr ligger vid havet. 


Sevärdheter och aktiviteter

På bekvämt avstånd hittar man berömda sevärdheter som Varbergs fästning, Tjolöholms slott och Mjellby konstmuseum. Det finns även många andra sevärdheter som är väl värt ett besök, exempelvis Tiraholms Fisk i Unnaryd, fårfarmen Öströö i Åkulla, Göstas Café i Steninge och Skårs Gård i Kungsbacka.

Fina stränder i Halland

Som på ett pärlband radar sig de fina städerna längs hallands kust efter varandra:
Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Halmstad och Laholm.

Kattegattleden

Vill ni utforska mer än lugnet i stugan så ligger Sveriges första nationella cykelled i Halland. Kattegattleden som är 37 mil lång med ett fantastiskt havsnära läge efter Hallands kust. Leden går mellan Göteborg i norr till Helsingborg i Söder och efter cykelleden passerar du många intressanta besöksmål. En härlig dagsutflykt till er semester i Sverige.

Shopping

På sommaren känns det pulserande livet i restaurangerna, barerna & nattklubbarna. Här finns fantastiska shoppingmöjligheter, allt från exklusiva butiker i stadskärnorna till prisvärda shopping centrum, klädesfabriker och det populära Gekås i Ullared.

Relaterade artiklar för Halland

01-03-2020

Barnfamiljer letar sitt semesterboende i Sverige utifrån aktiviteter och nöjen som passar barnen. Vi har sökt igenom hela Sverige efter nöjen för barn. Dessa har vi sparat på en karta med nöjen för att göra det enkelt för er att upptäcka. När ni hyr en stuga från oss, så kan ni använda er av vår karta för att hitta spännande dagsutflykter i närheten av stugan. 

Läs mer...